Cautare

61423 de rezultate pentru "comentarii din 10 09 2010" (6.01 secunde)
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Din cauza sumelor uriase, acestea risca sa fie oprite pana in 2010, apreciaza Ministerul Economiei. ... Termocentralele Turceni, Rovinari si Isalnita risca sa fie inchise pana in 2010 din cauza sumelor uriase pe care trebuie sa le cheltuiasca pentru alinierea la standardele UE.
Un act normativ adoptat pe furis spune ca, din 2010, declaratia de profit a firmelor trebuie sa fie semnata de un consultant fiscal. O pâine buna pentru oamenii Ministerului Finantelor, atunci când vor iesi din sistem, deoarece multi sunt consultanti inactivi.
Jurnalul National face inventarul (ne)realizarilor din infrastructura rutiera a Romaniei, intr-un articol intitulat "Autostrada Soarelui: ... 'De la darea in folosinta din luna mai a anului 2007 a tronsonului Drajna - Fetesti, cu o lungime de 36,8 kilometri, lucrarile au intrat parca in conservare.
Primaria Salonta da 115.000 lei pe un joc online Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat. ... Din 2008 administratiile locale au intrat pe deficit, iar cheltuielile cu dobanzile la imprumuturi au explodat.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
'Premierul Emil Boc a fost atentionat de Comisia Europeana ca a trimis un raport "cosmetizat" cu privire la evolutia economica a Romaniei in 2010, adica total nerealist.
Dupa evolutiile neasteptate din 2008 si un 2009 cenusiu, dar cu cresteri peste asteptari, anul acesta a adus scaderi dramatice ale rulajelor, care au lovit business-urile de brokeraj direct in principala sursa de venit.
Cat inseamna 19,9% din OTV?
Ca fotbalist, Filipovici a jucat impotriva Universitatii in doua editii ale Cupei UEFA, in 1976 (pe cand era la Steaua Rosie Belgrad) si 1983 (jucator la Benfica), a marcat patru goluri in cele patru partide disputate, gruparea din Banie fiind eliminata din competitie in ambele editii mentionate.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. ... Florea de 48 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Boc a aratat ca, in 2010, pentru sectorul agricol au fost alocate 2,6 miliarde de euro pentru subventii, plati la hectar si investitii, fonduri asigurate atat de Uniunea Europeana, cat si de la buget.
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
La data de 04 noiembrie 2010, in jurul orei 02.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie i-au prins in flagrant pe str. ... VALENTIN de 18 ani, toti din Bucuresti, care, prin demontare, au sustras trei roti de la un autoturism marca Honda Acord.
"Partidul Social Democrat constata cu stupoare ca guvernul Boc a pus gand rau firmelor private din Romania. Promisiunile din Programul de Guvernare legate de stimularea mediului de afaceri, predictibilitatea si stabilitatea fiscala au fost rapid uitate. Guvernul Boc a dat firmelor din Romania lovitura dupa lovitura.
'In virtutea dreptului meu constitutional de a ma prevala de acest instrument de control al activitatii dumneavoastra si al guvernului pe care il conduceti, va intreb cu toata seriozitatea ce aveti de gand sa faceti cu salariatii si pensionarii din aceasta tara, acum dupa ce presedintele Basescu a anuntat ca va reduce cu 25% salariile si cu 15% pensiile?
"Avand in vedere ca scrisoarea pe care v-am trimis-o in data de 12 noiembrie 2010, in care va atrageam atentia asupra argumentelor aduse de Curtea Constitutionala in decizia nr.
Pentru organizarea celor doua spectacole de sarbatori, autoritatile din Banie au cheltuit de la buget suma de 152.006 lei Cu ocazia sarbatorilor de iarna, craiovenii au avut parte, pe langa iluminatul festiv, si de doua spectacole, ambele oferite de municipalitate si platite din bugetul local cu 152.006 lei.
In cursul anului 2010 si luna ianuarie 2011, la nivelul Sectiei 24 Politie au fost inregistrate un numar de cinci plangeri penale privind furturi din locuinta, avand ca mod de operare inducerea in eroare a partilor vatamate, persoane in varsta, de catre autori care, sub pretextul unei presupuse inundatii in locuinta de domiciliu a victimelor, patrundeau in interior de unde sustrageau bani.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
google-analytics.com